Doe de Lokaal Winkelen route

Vanaf 2 juli heeft Hilversum er een nieuwe wandeltour bij: De Lokaal Winkelen route! Ga met ons mee op ontdekkingstocht in het centrum van Hilversum. Langs leuke winkels en horeca die biologisch, fairtrade, duurzaam en hergebruik hoog in het vaandel hebben staan.

Met de Lokaal Winkelen route nodigen we je uit om SLIM te winkelen; Slim Lokaal Impact Maken. Laat je inspireren door duurzame ondernemers en wandel mee!

Wat gaan we doen

Vanaf Conceptstore Lokaal (Stationsplein) lopen we langs diverse duurzame winkels. Bij diverse ondernemers horen we waarom ze gestart zijn en wat ze belangrijk vinden. De wandeltour duurt ongeveer 1,5 á 2 uur.

Niet vergeten

Mondkapje, makkelijke schoenen en eventueel een tas om alle leuke aankopen in te doen! Wij zorgen voor de route en een klein cadeautje voor alle deelnemers.

Kosten & Aanmelden

Voor de wandeling vragen we een bijdrage van € 5,-. Deze bijdrage kan bij aanvang van de wandeling worden betaald.  Aanmelden kan via deze link van LOKAAL Hilversum. Je ontvangt daarna een bevestigingsmail.

Lees verder op onze partnerwebsite Hilversum100.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.