Hilversumse Opschoondag

Doe zaterdag 20 maart mee met onze prikactie! Zaterdag 20 maart is het Nationale Opschoondag. Ook in Hilversum steken we coronaproof de handen uit de mouwen tijdens onze prikactie.

GELD OPHALEN VOOR GOED DOEL – Met jouw prikactie kan je met Rubbiz direct geld ophalen voor een goed doel. Hoe mooi is dat! Dan heb je twee vliegen in een klap. Doe daarvoor 20 maart mee met de pilot van de Rubbiz app die in Hilversum die dag wordt gehouden. Na je aanmelding voor de prikactie, ontvang je meer informatie over het aanmelden voor deze pilot.

ZO WERKT HET –  Hilversum100, RubbizLokaal organiseren samen deze prikactie.  Je loopt coronaproof jouw eigen ommetje en ruimt zoveel mogelijk zwerfafval op. Samen met je huishouden of met maximaal twee personen van 13 jaar of ouder op 1,5 meter afstand. Prikstokken en zakken kan je met een afspraak ophalen bij LOKAAL Hilversum Voor het maken van deze afspraak ontvang je snel meer informatie. Neem voor de veiligheid zelf beschermhandschoenen mee.

AANMELDEN DOE JE ZO 

Wij hopen op mooi weer op 20 maart a.s.!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.