Stel je voor: Janneke Boos

Janneke Boos
Janneke Boos

Een tijd was ik de weg kwijt, vond ik het nodig om mijn horizon te verbreden, was ik op zoek naar wat ik goed kan en vooral leuk vind. Ondertussen heb ik de weg naar mijn geboortedorp gelukkig weer teruggevonden en blijkt mijn grootste talent een onderschatte vaardigheid: koffie drinken. En dat is dan ook wat ik veelvuldig doe. Tijdens de koffie hoor ik de mooiste verhalen van lokale makers die met hun producten willen bijdragen aan een bewustere manier van consumeren. Van mensen die, ieder op zijn/ haar manier, een steentje bijdraagt aan een groenere/ mooiere leefomgeving. Verhalen die inspireren en een podium verdienen. Heb jij zo’n verhaal? Mail dan met koffiem@dekoffiepodt.nl dan drink ik graag een bakkie met je.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.