Yes, we are open!

Op zaterdag 5 september is het zover; Conceptstore Lokaal is officieel open! En wat een mooie dag was het; zonnetje, vrolijke mensen, heerlijk eten en een hoop bezoekers in ons Lokaal. Er was zelfs een muzikale verrassing, kortom een echt feestje!

Vanaf nu is Conceptstore Lokaal de derde telg binnen de Kwekerij familie (naast Stek en Bar de Boules). Hier kun je terecht voor alles wat ‘Made in Hilversum’ is. We zetten lokale en duurzame producten in de spotlight en gaan activiteiten rondom diverse thema’s organiseren.Kom snel kijken bij Conceptstore Lokaal en steun je lokale maker! Je vindt hier biologische bloemen van Toma’s bloemenservice, hennepproducten van The Dutch Hemp store en heerlijke afhaalmaaltijden (bio en vega) van ‘van Frederique’.  Op de planken wisselt het aanbod van de lokale ondernemers, dus kom regelmatig kijken, gezellig!

Hier vind je alle ondernemers op een rij;

Toma’s Bloemenservice

The Dutch Hemp Store

Van Frédérique

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.