Welkom bij LOKAAL

Hilversumse concept store LOKAAL is een initiatief van (vlnr) Janneke, Anouk, Toma, Marida, Frederique, Arnoud, Ellen, Michel en Arjaan. Vanaf 28 augustus 2020 nodigen we je uit om al het moois te ontdekken dat in Hilversum bedacht, gemaakt, gebouwd en geteeld wordt. Zonder plastic, mooi, gezond en lekker. Voor een kadootje of voor jezelf. Laat je verrassen en inspireren en ontmoet de ondernemers achter de lokale producten. Je kunt bij ons ook terecht voor informatie over energiezuinig leven, gezonde levensstijl, ecologisch bouwen, creatieve samenwerking, duurzaam ondernemen en lekker gekke activiteiten. Dit organiseren we in samenwerking met het duurzaamheidsplatform Hilversum100. Houd onze agenda in de gaten want we gaan workshops, filmavonden en andere activiteiten organiseren. Je vindt ons op het Stationsplein in Hilversum. Zien we je snel?